Ceilalți trei membri ai echipajului SMURD au fost găsiți decedați
Print Send by email
16:14, 02 Iun 2016

Ceilalți trei membri ai echipajului SMURD prăbușit în această după-amiază, 2 iunie, în apropiere de Cantemir, au fost găsiți decedați. Șeful Secției urmărire penală din Cahul, Nicolae Papiș, a declarat pentru IPN că cele trei persoane, dar și prima victimă sunt cetățeni români.

Este vorba despre o femeie și trei bărbați, toți patru fiind carbonizați. Poliția a încercuit perimetrul unde s-a prăbușit elicopterul, iar acum de la Chișinău se deplasează echipa mobilă de experți, care urmează să efectueze cercetări la fața locului.

Totodată, surse din cadrul Primăriei Haragîș, localitatea unde s-a produs nenorocirea, au declarat pentru IPN că în timpul prăbușirii elicopterului în localitate ploua torențial, iar vizibilitatea era redusă. Potrivit lor, elicopterul a planat aproape de acoperișul unor case din localitate.

În această după-amiază, în jurul orei 14.00, un elicopter SMURD a explodat în aer, iar ulterior s-a prăbușit în apropiere de localitatea Haragîș, din raionul Cantemir, la circa o sută de metri de la o pădure din zonă. Inițial s-a anunțat despre decesul unei persoane, iar altele trei au fost date dispărute.
 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex