Peste 40 de persoane din sectorul Ciocana riscă să rămână fără apartamente dacă nu-și achită datoriile către “Termocom”
Print Send by email
11:01, 10 Feb 2007
Proprietarii a peste 40 de apartamente din sectorul Ciocana al capitalei riscă să rămână fără locuințe dacă nu-și achită datoriile față de SA “Termocom”.

Executorul judecătoresc al sectorului Ciocana a aplicat, joi, sechestru pe bunurile mobile și imobile a doi proprietari de apartamente care aveau datorii mari pentru energia termică.

Șeful serviciului de presă al SA “Termocom”, Olga Alerguș spune că executorul judecătoresc a aplicat sechestru pe apartamentul unui locatar de pe str. P. Zadnipru 19, care avea o restanță de peste 10 mii de lei. Sursa citată a precizat că în locuința respectivă nu se aflau alte bunuri pe care putea fi aplicat sechestru.

De asemenea, a fost aplicat sechestru pe bunurile materiale ale altui consumator datornic din același bloc de locuit - televizor, DVD, frigider și mobilier. Datoria acestuia față de furnizorul de căldură depășea 14 mii de lei și persoana respectivă nu încheiase un orar de stingere a restanțelor.

Potrivit Serviciului de presă al furnizorului de căldură, restanțierii au la dispoziție 15 zile pentru a achita facturile și a-și recupera bunurile materiale. În caz contrar, executorul judecătoresc va fi în drept să scoată la licitație bunurile materiale sechestrate.

Responsabilii de la „Termocom” susțin că, pe parcursul acestei săptămâni, s-a pus sechestru pe locuințele a 42 de persoane fizice din sectorul Ciocana. Furnizorul speră astfel să recupereze o datorie totală de aproximativ 417 mii de lei.

(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS