Peste 40 de persoane din sectorul Ciocana riscă să rămână fără apartamente dacă nu-și achită datoriile către “Termocom”
Print Send by email
11:01, 10 Feb 2007
Proprietarii a peste 40 de apartamente din sectorul Ciocana al capitalei riscă să rămână fără locuințe dacă nu-și achită datoriile față de SA “Termocom”.

Executorul judecătoresc al sectorului Ciocana a aplicat, joi, sechestru pe bunurile mobile și imobile a doi proprietari de apartamente care aveau datorii mari pentru energia termică.

Șeful serviciului de presă al SA “Termocom”, Olga Alerguș spune că executorul judecătoresc a aplicat sechestru pe apartamentul unui locatar de pe str. P. Zadnipru 19, care avea o restanță de peste 10 mii de lei. Sursa citată a precizat că în locuința respectivă nu se aflau alte bunuri pe care putea fi aplicat sechestru.

De asemenea, a fost aplicat sechestru pe bunurile materiale ale altui consumator datornic din același bloc de locuit - televizor, DVD, frigider și mobilier. Datoria acestuia față de furnizorul de căldură depășea 14 mii de lei și persoana respectivă nu încheiase un orar de stingere a restanțelor.

Potrivit Serviciului de presă al furnizorului de căldură, restanțierii au la dispoziție 15 zile pentru a achita facturile și a-și recupera bunurile materiale. În caz contrar, executorul judecătoresc va fi în drept să scoată la licitație bunurile materiale sechestrate.

Responsabilii de la „Termocom” susțin că, pe parcursul acestei săptămâni, s-a pus sechestru pe locuințele a 42 de persoane fizice din sectorul Ciocana. Furnizorul speră astfel să recupereze o datorie totală de aproximativ 417 mii de lei.

(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Vezi toate
banner creditex