Blocul acum îndeamnă cetățenii să semneze pentru susținerea candidaților săi
Print Send by email
12:30, 10 Ian 2019

Reprezentanții Blocului ACUM, format de PAS și Platforma DA, au lansat un apel pentru cetățeni să semneze pentru susținerea candidaților din partea Blocului pentru a fi înscriși în cursa electorală. Într-o conferință de presă, lidera PAS, Maia Sandu, a menționat că locuitorii capitalei care susțin candidații Blocului  ACUM și care încă nu au semnat pentru sprijinirea unui candidat pot să o facă la oficiile formațiunilor PAS și PPDA din Chișinău, iar cei care locuiesc în  regiuni – la reprezentanții ACUM care vor colecta semnături în localitățile din țară, transmite IPN.

Lidera PAS Maia Sandu a atenționat cetățenii să fie atenți și să verifice numele candidatului și formațiunea politică indicată în listele de semnături, dacă întradevăr sunt de la Blocul ACUM. Deoarece, potrivit Maiei Sandu, au fost semnalate cazuri în care reprezentanții altor formațiuni colectau semnături spunându-le oamenilor că sunt de la Blocul ACUM, când de fapt colectau semnături pentru candidații altor formațiuni politice.

Maia Sandu a apreciat faptul că diaspora s-a înregistrat într-un număr mare pe site-ul alegator.md. De asemenea, lidera PAS a făcut un apel către alegători să susțină petiția lansată de unii reprezentanți ai diasporei pentru deschiderea suplimentară a cel puțin 28 de secții de vot în afara țării, pe lângă secțiile de vot deja programate. Maia Sandu susține că, pentru a exista un proces electoral în condiții normale, este nevoie ca în afara țării să fie deschise aproximativ 150 de secții de votare.

Reprezentanții Blocului ACUM au informat cetățenii că a fost deschis contul electoral al Blocului, iar simpatizanții pot  dona bani pentru susținerea Blocului electoral format din PAS și PPDA, datele bancare pentru transfer sunt publicate pe site-ul www.acum.md , iar cei care vor să doneze bani în numerar o pot face în continuare la oficiile PAS și PPDA.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Dezvelirea bustului în cinstea unui membru al Sfatului ȚăriiConferințe IPN [HD] | Preferințele moldovenilor privind sărbătorile de Paști
Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Vezi toate
banner creditex