Iulian Magaleas a fost rechemat din funcția de ambasador în Grecia
Print Send by email
11:16, 26 Iul 2007
Iulian Magaleas a fost rechemat din funcția de ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al R. Moldova în Republica Elenă.
O hotărâre în acest sens a fost aprobată miercuri, 25 iulie, în ședință de Guvern. Atât premierul Vasile Tarlev, cât și ceilalți membri ai Guvernului nu au comentat această rechemare.

Iulian Magaleas a fost desemnat ambasador în Grecia la 8 octombrie 2003. Până la această numire a fost Consul General al RM în Grecia, iar anterior - director al Companiei de Stat „Teleradio-Moldova”.

În afară de posturile nominalizate, Magaleas a mai ocupat funcții de răspundere în organele de stat, în anii 1998-2000 a fost deputat în Parlament din partea fracțiunii PCRM.

(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Orange Moldova

Orange Systems inspiră comunitatea IT să guste din noua rețetă de a lucra în IT

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Tehnologiile științifice bazate pe probe în monitorizarea campaniei electoraleConferințe IPN [HD] | Republica Moldova, de la promisiuni la realizări, raport
Conferințe IPN [HD] | Gheorgihi Grozav: Prezentarea Programului electoralConferințe IPN [HD] | Călin Vieru: Noutăți importante despre evoluția campaniei electorale
Vezi toate
banner creditex