Zinaida Greceanîi candidează la funcția de deputat în circumscripția de la Briceni
Print Send by email
14:23, 03 Noi 2018

Președinta Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, candidează la funcția de deputat pentru circumscripția uninominală numărul 1 din Briceni. Candidatura a fost înaintată de Partidul Socialiștilor astăzi, 3 noiembrie, în cadrul unui miting de „împotriva politicii distrugătoare a așa-numite guvernări „pro-europene””, anunță un comunicat de presă al formațiunii, citat de IPN.

În discursul său, Zinaida Greceanîi a menționat că este convinsă că echipa PSRM va câștiga la alegeri, pentru a schimba situația din țară spre bine. „Avem o dorință aprigă și posibilitate de a învinge, pentru a aduce la guvernare o echipă de profesioniști, căreia îi pasă de ceea ce se întîmplă în țară. Fiind chiar și în opoziție, socialiștii mereu au fost alături de oameni, ei mereu vor ajuta. Sunt mândră de echipa noastră, în care sunt niște luptători. Trebuie să ne unim și totul ne va reuși”, a spus Zinaida Greceanîi.

La miting a participat și președintele Igor Dodon, în calitate de lider neformal al formațiunii. Șeful statului a menționat că, acum patru ani, PSRM a trecut în opoziție pentru că nu a avut ce discuta cu cei care conduc astăzi țara și că oamenii îi pot aprecia la alegerile din februarie. Într-o postare pe Facebook, Igor Dodon a apreciat-o pe Zinaida Greceanîi ca fiind „un profesionist și un patriot desăvîrșit al Republicii Moldova”.

Zinaida Greceanîi a ocupat funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, prim-viceprim-ministru, ministru al finanțelor, deputat, iar din anul 2016 conduce Partidul Socialiștilor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Campanie electorală  din care sunt eliminate persoanele cu dizabilitățiConferințe IPN [HD] |Iimpactul riscurilor electorale de utilizare a resurselor administrative
Conferințe IPN [HD] | Cum a fost scos din cursa electorală un candidat al poporuluiConferințe IPN [HD] | Activitatea concurenților electorali pe dimensiunea online
Vezi toate
banner eac
banner creditex