Stadionul Republican urmează a fi transmis pentru edificarea noului sediu al Ambasadei SUA în RM
Print Send by email
17:30, 18 Iul 2018

Bunul imobil Stadionul Republicat urmează să fie transmis cu titlu oneros în proprietatea Statelor Unite ale Americii în scopul edificării noului sediu al Ambasadei SUA, transmite IPN cu referire la un proiect de lege aprobat de Guvern.

Stadionul Republican, proprietate publică a statului, cu suprafața de 5,1814 hectare, nu se mai utilizează de mai mulți ani și se află într-o stare de distrugere treptată.

Proiectul de lege stabilește că Guvernul va asigura determinarea valorii bunului imobil, negocierea prețului și semnarea contractului de vânzare-cumpărare a bunului imobil.

Termenul „oneros” este atribuit unor contracte, convenții (acestea devenind un act juridic oneros) prin care părțile semnatare își asumă unele obligații în schimbul unor avantaje.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Dezvelirea bustului în cinstea unui membru al Sfatului ȚăriiConferințe IPN [HD] | Preferințele moldovenilor privind sărbătorile de Paști
Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Vezi toate
banner creditex