Peste 100 de mii de locuitori ai municipiului Chișinău au votat către ora 13.00
Print Send by email
13:21, 20 Mai 2018

Peste 100 de mii de locuitori ai municipiului Chișinău și-au exercitat dreptul la vot către ora 13.00, ceea ce constituie 15,9% din numărul alegătorilor înscriși pe listele electorale. Datele au fost prezentate de către Ina Babin, vicepreședintele Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău, în cadrul unui briefing de presă, transmite IPN.

Cei mai activi sunt alegătorii din sectorul Râșcani, unde a fost înregistrată o rată de participare de 17,5%. Urmează, în ordine descrescătoare, alegătorii din Botanica – 17%; Centru – 16,8%; Buiucani – 15,8% și Ciocana – 15,3%.

Rata de participare la vot în suburbii, către ora 13.00, era de 13,44%. Cei mai activi sunt locuitorii din Vadul lui Vodă, cu o prezență la urne de 17,6%. Cea mai scăzută rată de participare la alegeri este înregistrată la Băcioi – 9,3%.

Cel puțin o pătrime din alegatori trebuie sa se prezinte la urnele de vot pentru ca alegerile sa fie validate.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex