Maxim Braila: Am decis să fiu exponentul tinerilor în aceste alegeri
Print Send by email
13:33, 17 Mai 2018

Tinerii trebuie să fie cei care înving în lupta cu corupția, care vor avea de lucru acasă, chiar dacă vor face studii peste hotare. Tinerii trebuie să trăiască într-un oraș curat, modern, european. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă la IPN, de către candidatul Partidului Popular la alegerile din Chișinău, Maxim Braila. Acesta spune că a decis să fie exponentul tinerilor în această campanie electorală, demonstrând acest lucru în programul său electoral, și mizează pe susținerea acestora la alegeri.

„Prin decizia de a fi exponentul tinerilor în alegeri, vreau să spun că mizez pe sprijinul tinerilor și pe înțelegerea acestora. Îmi asum sarcina de a-i aduce la urnele de vot pe cei care de multe ori au stat acasă la alegeri. Eu vreau exact ceea ce își doresc tinerii din Republica Moldova. Dovadă sunt majoritatea tezelor din programul meu electoral. Chișinăul trebuie să devină un oraș al tinerilor”, spune candidatul Partidului Popular.

Maxim Braila pledează pentru promovarea tinerilor cărora nu le este frică să se implice în procesul decizional, în lupta politică. „În Armenia noul premier a schimbat Guvernul și  în ele se regăsesc doi tineri, unul de 25 și altul de 27 de ani. Aceasta înseamnă grijă de viitor, oameni cu viziuni noi pentru viitor”, menționează candidatul.

În altă ordine de idei, Maxim Braila a comunicat că la toamnă va organiza plantarea a 1000 de copaci, lucru promis în această campanie electorală. Deja a identificat un loc în acest sens, în Parcul „La Izvor” din capitală, pe o suprafață de 20 de ari.

Cel mai tânăr candidat la alegerile locale noi din Chișinău crede că anume votul tinerilor va decide soarta Chișinăului, de aceea a făcut un apel către tineret să participe pe 20 mai la scrutin.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

Cu sprijinul Uniunii Europene, la Chișinău a avut loc premierea proiectelor de promovare a drepturilor omului, prezentate de cinci parteneriate de pe cele două maluri ale Nistrului

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru Centenar, Partea IIConferințe IPN [HD] | Alianța pentru Centenar, Partea I
Vezi toate
banner creditex