Maia Sandu: PAS și PPDA vor prezenta mecanismele de selectare a candidaților la alegeri
Print Send by email
05:38, 09 Feb 2018

Săptămâna viitoare Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr vor prezenta mecanismul după care vor fi selectați cetățenii care vor fi acceptați pe listele electorale și în calitate de candidați în circumscripțiile uninominale. Declarația a fost făcută de președinta PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune ProTV Chișinău, transmite IPN.

„Singurele elemente pe care trebuie să le clarificăm țin de măsurarea calităților oamenilor, care sunt cele mai importante lucruri pentru un viitor parlamentar, astfel încât echipa noastră să fie foarte bună”, spune Maia Sandu.

Președinta PAS spune că mai întâi fiecare persoană va trece testul integrității, după care vor fi verificate meritele acesteia. „Eu plec pentru câteva zile și o să mă întorc la sfârșitul săptămânii viitoare și sper că atunci să putem să venim cu toate detaliile despre mecanism”, a spus Maia Sandu.

Liderul PAS susține că în blocul format împreună cu PPDA sunt așteptați și reprezentanți ai altor partide politice pro-europene și anti-oligarhice care vor face dovada integrității și meritocrației. 


(3) comentarii
Dinu
10:18, 09 Februarie 2018

Despre ce vorbeste Maia? La ei acolo toti is corupti. Pentru a demonstra ca nu-i asa sa demonstreze intii de unde este finantat PAS-ul. Cine-i nebun sa acorde bani din buzunar pentru un partid?

Dinu
10:19, 09 Februarie 2018

Despre ce vorbeste Maia? La ei acolo toti is corupti. Pentru a demonstra ca nu-i asa sa demonstreze intii de unde este finantat PAS-ul. Cine-i nebun sa acorde bani din buzunar pentru un partid?

Vadim
10:46, 09 Februarie 2018

Cite trei de la Maia si cite unul de la Nastase. Cam asta va fi proportia. Nastase daca a cedat o data va trebui sa o faca si pe viitor.

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Embassy of Georgia in Chisinau

10 years since Russia’s Military Aggression and Occupation of Georgian Territories: Ways to Sustainable Peace and Security in Georgia

Serviciul de presă al CTIF

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe a preluat, după reorganizare, atribuțiile a trei întreprinderi de stat

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Video șocant! Fărădelegi în instituția penitenciară nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai
Conferințe IPN [HD] | Opriți fărădelegile primarului de Drepcăuți Ioxa și complicilor săi!Conferințe IPN [HD] | Organele de politie sunt implicate în activității ilegale
Vezi toate
banner creditex