Andrei Năstase: Dacă aș fi președinte de Parlament, Vlad Plahotniuc ar sta la pușcărie
Print Send by email
05:43, 01 Dec 2017

Dacă ar ajunge președinte de Parlament, toți cei care fură în prezent țara ar sta în închisoare. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

„Ca să ajungi președinte de Parlament trebuie să ai un suport politic substanțial. Președinte de Parlament nu ajungi pur și simplu. În momentul în care voi avea acest suport politic și aș ajunge președinte de Parlament, Plahotniuc nu numai prim-ministru nu va fi, Plahotniuc va sta la pușcărie, iar alături de el va ajunge și Dodon, și Candu, și Iaralov, și Constantin Botnari, și toți cei care fură astăzi țara”, a declarat Andrei Năstase ca răspuns la întrebarea ce ar întreprinde, dacă ar ajunge în funcția respectivă?.

Președintele PPDA susține că, atunci când va ajunge în Parlament, formațiunea nu va face coaliție nici cu Partidul Democrat, nici cu Partidul Socialiștilor. În opinia lui, singura soluție este să obțină majoritate la alegeri. „Și dacă de unii singuri ne era mai greu, cu siguranță într-o asemenea coaliție, cu Partidul Acțiune și Solidaritate, lucrurile sunt puțin mai ușoare”, afirmă Andrei Năstase.


(6) comentarii
pumnal
09:07, 01 Decembrie 2017

Ce are una cu alta, cind ar intoarce Nastase miliardul furat de el cu Nasul sau si Filat/?

Ilie
09:13, 01 Decembrie 2017

Ohoo, nu degeaba i se spune prostu satului, de cînd bre președintele parlamentului are atribuții de procuror ? un mare populist, cum a frecat menta oamenilor că platforma nu se tranformă în partid, fix așa și acum ne drege creierul

Ilie
09:14, 01 Decembrie 2017

Ohoo, nu degeaba i se spune prostu satului, de cînd bre președintele parlamentului are atribuții de procuror ? un mare populist, cum a frecat menta oamenilor că platforma nu se tranformă în partid, fix așa și acum ne drege creierul

realist
10:00, 01 Decembrie 2017

Nastase, nu visa cu ochii deschisi. O sa fii tu presedinte de parlament cind o sa invie dinozaurii

Rust
10:09, 01 Decembrie 2017

Si normal ca il va pune la puscarie, nu conteaza are Nastase dovezi sau nu, el il va pune pentru ca sa-l bucure pe nasul sau.

Andrei
11:37, 01 Decembrie 2017

Să înțeleg dle Năstase, că nu vom mai vea nevoie de procuratură și că președintele parlamentului va decide cine să stea la pușcărie și cine nu.

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex