România va continua să ofere ajutor Republicii Moldova, Klaus Iohannis
Print Send by email
16:59, 24 Noi 2017

„Republica Moldova este, dacă vorbim de Parteneriatul Estic, în centrul preocupărilor românești și există semne bune, reformele merg înainte. Sigur, mai este foarte mult de lucru, dar există ameliorări care ne fac să fim încrezători că Republica Moldova chiar își dorește să accentueze și să consolideze parcursul european”. Declarația aparține președintelui României Klaus Iohannis, și a fost făcută pentru presă la Summitul Parteneriatului Estic, transmite IPN.

Șeful statului român a menționat că România ajută Republica Moldova în multiple planuri, prin diverse programe de perfecționare, prin colaborare. Oficialul a dat exemplul ajutorului financiar important pe care România l-a acordat Republicii Moldova.

„La noi ajutorul nu este ceva ce planificăm odată în viitor, ci ajutorul îl dăm practic, concret și instituțional. Și nu de câteva zile, ci de câțiva ani. Și avem intenția fermă să continuăm pe această cale”, a mai spus Klaus Iohhannis.


Summitul Parteneriatului Estic s-a desfășurat vineri, 23 noiembrie, la Bruxelles.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex