Încă un deputat liberal părăsește fracțiunea
Print Send by email
06:06, 22 Sep 2017

Deputatul Oleg Ogor renunță să mai facă parte din Fracțiunea PL în Parlament și părăsește și rândurile acestui partid. Anunțul l-a făcut pe pagina sa de Facebook, joi seara, 21 septembrie.

Oleg Ogor spune că va activa în continuare în calitate de deputat neafiliat, pledând pentru realizarea promisiunilor făcute de PL în campania electorală și pentru susținerea vectorului european de dezvoltare a țării, transmite IPN.

Potrivit parlamentarului, principiile liberalismului, dar și atașamentul față de ideea Unirii cu România nu mai sunt promovate cu aceeași intensitate de către conducerea formațiunii. „Liderii PL încurcă politica partidului, a țării, cu propriile interese. Rațiunea a fost înlocuită cu emoțiile, iar argumentele logice – cu bâlbâieli în spațiul public. Un astfel de comportament al conducerii formațiunii distruge și acel gram de încredere ce a mai rămas în privința PL”, a scris Oleg Ogor.

Recent Partidul Liberal a fost părăsit de deputatul Iurie Dârda. PL rămâne în Parlament cu nouă deputați.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie se va vota Reîntregirea ȚăriiConferințe IPN [HD] | Prețul inegalității din Moldova
Conferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursuluiConferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurile
Vezi toate
banner ceu
banner creditex