Andrian Candu: Raportul Kroll 2 va fi gata la sfârșitul lunii octombrie
Print Send by email
01:38, 21 Sep 2017

Raportul Kroll 2 va fi gata la sfârșitul lunii octombrie-începutul lunii noiembrie. Declarația a fost făcută de președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

„Cei de la Kroll au dat perioadă estimativă când va fi gata raportul – sfârșitul lunii octombrie-începutul lunii noiembrie. Noi nu avem alte informații decât asta pe care o primim de la compania Kroll și noi toți suntem în așteptarea raportului”, a declarat șeful legislativului.

Andrian Candu a menționat că în prezent raport Kroll 2 nu există. „El este încă în proces de elaborare. În timpul cel mai apropiat, într-o săptămână-două, vom avea o ședință cu cei de la Kroll pentru a discuta și despre strategia de recuperare a activelor de peste hotare”, a spus președintele Parlamentului. Andrian Candu a afirmat că atunci când va apărea raportul, va fi luată decizia când și cum va fi făcut public.

În altă ordine de idei, președintele legislativului a declarat că o nouă misiune a Fondului Monetar Internațional urmează să vină în Republica Moldova pe 25 octombrie.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN | Săptămâna Internațională de prevenire a intoxicării cu plumb, Partea IConferințe IPN | Săptămâna Internațională de prevenire a intoxicării cu plumb, Partea III
Conferințe IPN | Săptămâna Internațională de prevenire a intoxicării cu plumb, Partea IIConferințe IPN [HD] | IDEP Moldova. Imbunatatirea climatului PPP-urilor in RM.
Vezi toate
banner creditex