PCRM nu va participa la prima ședință a Parlamentului
Print Send by email
17:30, 20 Sep 2017

Fracțiunea Partidului Comuniștilor nu va participa mâine, 21 septembrie, la prima ședință plenară a Parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă, transmite IPN.

În comunicat se spune că ședința Parlamentului, care va avea o tematică „specială”, este o nouă dovadă a uzurpării puterii în stat. „Urmărind propriile interese, democrații din nou au demonstrat că nu țin cont de proceduri, de statul de drept și de drepturi. Toate acestea, din perspectiva noastră, constituie o bătaie de joc față de parlamentarism, față de instituțiile de drept și rămășițele democrației în Republica Moldova”, se menționează în comunicat.

Comuniștii mai spun că statul moldovenesc este confiscat și împărțit între două formațiuni, PSRM și PDM, și numai înlăturarea lor de la putere va însemna reîntoarcerea suveranității poporului va aduce Republica Moldova pe calea legală.


(1) comentarii
vykttorio
17:48, 20 September 2017

pentru ce trebue sa platim asa prlamentari fugariti din parlament

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | De ce trebuie micșorat tariful pentru gazele naturaleConferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploare
Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Vezi toate
banner ceu
banner creditex