Ședințele Parlamentului ar putea începe mai devreme decât de obicei, deputat
Print Send by email
05:44, 08 Sep 2017

Ședințele Parlamentului ar putea începe mai devreme în sesiunea de toamnă-iarnă decât în ceilalți ani. Declarația a fost făcută de deputatul Partidului Democrat, Sergiu Sîrbu, în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Potrivit parlamentarului, de regulă, ședințele legislativului încep în luna octombrie, dar anul curent acestea ar putea începe mai devreme. Sergiu Sîrbu susține că deputații au de muncit foarte mult, inclusiv pentru că există un număr mare de legi respinse de președintele Igor Dodon și care trebuiesc revăzute și revotate în Parlament.

Deputatul socialist Grigore Novac a declarat că fracțiunea PSRM va insista ca legile întoarse de șeful statului în Parlament să fie revăzute și consultate cu populația. „Sperăm ca obiecțiile șefului statului să fie luate în considerare”, a declarat deputatul.

Deputatul neafiliat Lilian Carp consideră că vor fi și surprize în această sesiune de toamnă-iarnă a Parlamentului. „Eu sper cel puțin ca lumea să înțeleagă acest teatru absurd pe care îl vom avea în viitoarele ședințe ale legislativului. Noi suntem în an pre-electoral și multe dintre acțiuni vor fi populiste. Este important ca acele proiecte de lege care vor fi votate să nu ducă la înrăutățirea situației”, a spus deputatul.

Sesiunea de toamnă a Parlamentului a început pe 4 septembrie. Deputații au revenit la activitatea lor în comisii, fracțiuni, precum și în teritoriu prin întâlniri cu cetățenii.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Adresarea mamelor din satele Moldovei către PreședinteConferințe IPN [HD] |Relațiile moldo-ruse în contextul noilor realități geopolitice
Conferințe IPN [HD] | De ce trebuie micșorat tariful pentru gazele naturaleConferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploare
Vezi toate
banner ceu
banner creditex