Vitalia Pavlicenco: Forțele pro-românești și pro-europene trebuie să facă bloc comun
Print Send by email
05:33, 11 Aug 2017

În Republica Moldova nu se va schimba nimic, dacă forțele pro-românești unioniste și cele pro-europene nu vor face un bloc comun care să opună rezistență Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat. Declarația în acest sens a fost făcută de președinta Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.


Vitalia Pavlicenco declară că formațiunea pe care o conduce are câteva formule pe care le examinează ca eventuale la alegerile parlamentare din anul 2018. „Una dintre ele este cu cine dintre partidele pro-unioniste și pro-europene va dori să mergem împreună cu un candidat comun ca să nu fie în aceeași circumscripție mai mulți candidați pentru că în acest caz va câștiga candidatul socialiștilor sau al democraților”, spune președinta PNL.

Potrivit ei, o altă variantă este crearea unui bloc doar cu partidele unioniste doritoare și o a treia posibilitate este un bloc cu partidele care nu neapărat sunt unioniste, așa cum a fost în alegerile prezidențiale.

Vitalia Pavlicenco susține că intenționează să organizeze o masă rotundă în toamna anului curent și să invite întreaga opoziție extraparlamentară la discuții.


(1) comentarii
Gheorghe
07:13, 11 August 2017

Vitalia Pavlicenco: Forțele pro-românești și pro-europene trebuie să facă bloc comun - sub bagheta Vitaliei...

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la Strasbourg
Conferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RMConferințe IPN [HD] | Alinierea Republicii Moldova la - Globat Magnitsky Act
Vezi toate
banner creditex