Igor Dodon și Vadim Krasnoselski au convenit asupra a două proiecte comune
Print Send by email
18:28, 30 Mar 2017

Chișinăul și Tiraspolul se vor adresa împreună la partenerii internaționali cu solicitarea de finanțare a două proiecte în beneficul locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului, transmite IPN.

 „Împreună cu domnul Krasnoselski am convenit ca în timpul cel mai apropiat ne vom adresa către donatori, partenerii noștri internaționali, cu solicitarea să susțină, inclusiv financiar, reabilitarea a două trasee internaționale M14 și M21”, a declarat președintele Igor Dodon după întrevederea cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, care a avut loc joi 30 martie, la reședința de la Holercani.

Igor Dodon a spus că reabilitarea celor două trasee e prevăzută încă în 2006, iar la acea etapă costul lucrărilor era estimat la 100 de milioane de dolari.

Al doilea proiect se referă la reabilitarea și protejarea râulului Nistru.


(1) comentarii
constantindan871@gmail.com
18:49, 30 Martie 2017

Ducă-se dracului amândoi doi mutanții!🐖💩🐖

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex