Partidele de dreapta încă n-au convenit asupra unui candidat comun, Vadim Pistrinciuc
Print Send by email
05:05, 31 Mai 2016

PLDM optează pentru desemnarea unui candidat comun cu PAS, PPEM și Partidul „Demnitate și Adevăr” pentru alegerile prezidențiale. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, în cadrul emisiunii „Interpol” de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.

„Pe moment discutăm cu Platforma DA, PAS, dar și PPEM pentru a găsi un compromis. Mai mulți fruntași ai acestor partide au fost lansați în politică de către PLDM. Deocamdată, nu am ajuns la o înțelegere. Există opțiuni diferite”, a precizat fruntașul liberal democrat.

Pistrinciuc a declarat că dacă partidele extraparlamentare de dreapta nu vor reuși să ajungă la un numitor comun în privința candidatului la prezidențiale, atunci cel mai probabil PLDM va desemna propriul candidat. „Ar fi regretabil să nu se ajungă la o înțelegere. Noi vom vedea ce vom face. Dacă ne va conveni candidatul, îl vom susține. Dar nu este exclus să desemnăm și candidatul nostru. Deocamdată nu ne-am gândit la cineva concret. Dar sondajele noastre interne arată că sunt potențiali candidați care au șanse”,  a precizat vicepreședintele PLDM.

Vadim Pistrinciuc a mai comunicat că în timpul apropiat va avea loc Congresul PLDM, la care va fi ale președintele partidului. „Vlad Filat ține la acest partid, dar dumnealui înțelege că dosarul va dura mult timp până la finalitate. Pe la mijlocul lunii iunie va avea loc Congresul PLDM și vom alege președintele. Încă nu am decis dacă voi candida la șefia partidului”, a spus el.


(1) comentarii
Anatolie
09:20, 31 Mai 2016

Vad ca Pistrinciuc vrea cu orice pret sa ramana la putere dupa ce Filat si cu restu a distrus acest partid. Si mie imi este interesant care e dinferenta intre aceste 4 filiale si PLDM de acum 1 an?

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS