Vlad Filat: „Antifa” și Renato Usatîi făceau parte din proiectul „Moldova”
Print Send by email
04:35, 27 Noi 2014

Renato Usatîi, organizația „Antifa”, precum și alte organizații extremiste la sediile cărora au fost efectuate percheziții făceau parte dintr-un proiect al serviciilor speciale rusești numit „Moldova”, a comunicat președintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune  „Publika TV”, transmite IPN.

Potrivit liderului PLDM, scopul acestui proiect nu era acumularea sufragiilor, dar destabilizarea situației în Republica Moldova și deturnarea parcursului european. „Din ceea ce s-a întâmplat, vedem că nu este vorba de joacă. Este vorba de un scenariu bine pus la punct. Au fost investite în acest proiect „Moldova” sume enorme de bani murdari. A fost inclusă și lumea interlopă. Știu că au fost amenințări și tentative de corupere fără precedent în adresa celor care au investigat acest caz. Ca atare investigațiile au demarat încă în luna aprilie. Eu mă prind la ideea că începem să aflăm adevărul despre 7 aprilie. Alegerile din 30 noiembrie nu sunt alegeri simple, dar sunt alegeri dintre a fi sau a nu fi”, a spus Filat.

Liderul PLDM a mai spus că forțele de ordine sunt pregătite ca să facă față unor eventuale provocări. „Încă pe când dețineam funcția de prim-ministru s-a investit mult în dotarea și pregătirea poliției pentru a putea face față acțiunilor de dezordine în masă. Aceste persoane trebuie să înțeleagă că acțiunile poliției vor fi prompte și dure”, a adăugat Filat.

Întrebat despre intenția CEC de a scoate partidul „Patria” din cursa electorală, Filat a spus că trebuie să se respecte legea. „CEC nu putea să ia o altă decizie. Legea presupune excluderea formațiunii politice din cursa electorală pentru finanțările din exterior. Dincolo de efecte, respectarea normelor legale este obligatorie, personal mă interesează doar ca legea să fie respectată”, a declarat Filat. 


(2) comentarii
ALEX
06:59, 27 Noiembrie 2014

Felicitări, IPN! Topul ştirilor Ultimele 6 ore 1. Vlad Filat: „Antifa” şi Renato Usatîi făceau parte din proiectul „Moldova” IPN IPN - Informează Primul Națiunea

moldovan
07:36, 27 Noiembrie 2014

da precis ca lumea interlopa a fost prima inclusa in cursa electorala in frunte cu filat si plahotniuk

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Vezi toate
banner creditex