Vadim Brînzan își declară susținerea pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale

Print Send by email
13:25, 25 Oct 2016

Vadim Brînzan își declară susținerea pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale

Ex-pretendentul la calitatea de candidat la funcția de președinte, Vadim Brînzan, îndeamnă alegătorii să voteze candidatul unic al opoziției de centru-dreapta, pe Maia Sandu. Vadim Brînzan a declarat într-o conferință de presă la IPN că Maia Sandu este unicul candidat care nu a fost implicat în tot felul de scheme pentru prădarea țării, care nu are interese proprii și se preocupă exclusiv de bunăstarea cetățenilor.

„Îmi exprim susținerea din partea mea și din partea grupului de inițiativă care s-a ocupat de colectarea semnăturilor, pentru candidatul unic al opoziției antioligarhice – Maia Sandu. Suntem convinși că un candidat unic are mai multe șanse”, a precizat Vadim Brînzan.

Fostul pretendent la prezidențiale a subliniat că Andrei Năstase, care a renunțat să participe la alegeri în favoarea Maiei Sandu, a creat un precedent istoric pentru Republica Moldova, demn de urmat, când un politician a pus în prim-plan interesul țării.

Vadim Brînzan a făcut apel către cetățeni să iasă la vot pe 30 octombrie, iar când votează să se gândească la binele țării, să nu aleagă candidații care au făcut parte până acum din guvernare și au furat țara, care promit că Moldova va ajunge chiar a doua zi în Uniunea Europeană sau că va reapărea „o nouă Uniunea Sovietică”. Vadim Brînzan afirmă că Maia Sandu este unicul candidat cinstit, care a demonstrat că nu a făcut avere și nici nu dorește să o facă.

„Avem posibilitatea pentru prima dată să nu alegem răul cel mai mic. Avem un candidat cu adevărat bun, un om cinstit, specialist de clasă înaltă. Deci, să o susținem la alegeri pe Maia Sandu căci așa vom începe procesul de demontare a acestui sistem corupt”, a subliniat fostul pretendent la alegeri.

Vadim Brînzan s-a adresat și către cei din diasporă. „De peste hotare se vede clar cine e cinstit și cine sunt „lupii” ascunși sub blana de miel. Din fiecare euro, dolar sau rublă trimisă apropiaților voștri din Moldova actualii oligarhi, așa numiții businessmeni care au acaparat țara, își mențin și cresc afacerile prin scheme frauduloase în toate domeniile economiei Moldovei: telecomunicații, energetica, bănci etc. Împreună cu dumneavoastră întreținem un grup de politicieni”, a spus fostul pretendent.

Maiei Sandu este candidatul unic la funcția de președinte al Republicii Moldova din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și a Partidului Liberal Democrat. Alte câteva partide de centru-dreapta și-au exprimat susținerea pentru candidată.

13:25, 25 Oct 2016
Maia Sandu acuză PDM că intimidează primarii
Candidatul unic de centru-dreapta Maia Sandu susține că în actuala campanie electorală sunt admise mai multe abateri, iar cea mai gravă dintre ele este folosirea de către Partidul Democrat a…
13:19, 25 Oct 2016

Alte știri

02 Iunie 2016
RSS
Autoritatea Aeronautică Civilă ar putea reveni în subordinea MTID UE comentează evoluțiile recente din sectorul justiției din Moldova
free
Premierul Cehiei vine la Chișinău
free
Aprobarea noii componențe a CEC, amânată din nou în Parlament
Deputații PSRM vor depune o moțiune simplă pe numele ministrului apărării
free
Pavel Filip: Un acord cu FMI înseamnă reîntoarcerea încrederii partenerilor străini în Moldova
free
Rosen Plevneliev: Bulgaria este deschisă să ofere Moldovei expertiză în parcursul european
free
01 Iunie 2016
Olanda susține implementarea reformelor în Republica Moldova, oficiali
free
Copiii, deputați în Parlament pentru o zi
free
APE: Este necesară reluarea negocierilor în formatul 5+2, dar fără condiționalități
free
Formatul de negocieri 5+2 se reunește mâine la Berlin
free
31 Mai 2016
Vlad Filat a declarat greva foamei. Ședința de judecată de azi a fost amânată
free
Comuniștii renunță să pregătească propria moțiune de cenzură
Victor Gurău: Regimul politic prezidențial reprezintă o alternativă pentru Moldova
free
Pavel Filip: A sosit timpul să avem nu doar stabilitate
free
Rimantas Latakas: Parteneriatul Estic oferă Moldovei posibilități enorme
free
Vita Dobele: În Parteneriatul Estic fiecare stat găsește aspecte utile propriei dezvoltării
free
Artur Michalski: Semnarea Acordului de Asociere Moldova-UE e un fapt serios și simbolic
free
Partidele de dreapta încă n-au convenit asupra unui candidat comun, Vadim Pistrinciuc
free
30 Mai 2016
PPDA: Andrei Năstase este victima unui atac mediatic fără precedent
free