Guvernul se întrunește la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți
Print Send by email
17:16, 31 Iul 2012
Cabinetul de miniștri se întrunește în ședință mâine, 1 august, în sediul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. Șeful Oficiului…
Acest conținut este disponibil doar pe bază de abonament plătit. Contactați-ne pentru a obține un abonament și rechizitele de acces.

(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Agenția de presă IPN și Radio Moldova invită reprezentanții mass-media la dezbaterile publice cu tema:

,,De ce crizele din Moldova afectează integrarea europeană? Viziunea participanților la Adunarea Generală a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic de la Kiev. Rezoluția AGFSC PE privind Moldova", ediția XLVI din ciclul ,,Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice"Asociația veteranilor războiului din 1992 ,,Tiras-Tighina", Asociația ,,Justețe", Fundația ,,Dreptate și Democrație", Fundația ,,Turnul Dezrobirii Basarabiei", Mișcarea Femeilor din Moldova pentru Combaterea Sărăciei și Analfabetismului, Asociația ,,Realitate și Adevăr", Asociația ,,Moldova Mea", Asociația Deportaților și Represaților Politici, Asociația Veteranilor MAI-Orhei, Partidul Național Liberal invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: ,,1 decembrie 2015 - încă un prilej de a cere reîntregirea Țării Românești".

Participă conducătorii organizațiilor: colonel Anatolie Caraman, colonel Alexandru Banari, Iulia Deliu, Timotei Țurcanu, Ludmila Bolboceanu, Veaceslav Balacci, Fiodor Ghelici, Victor Ghilaș, maior Ion Savin, Vitalia Pavlicenco.
,,Standarde europene de siguranță și eficiență energetică pentru consumatorii din Moldova prin suportul Guvernului Germaniei",,Expertiza proiectului Legii privind drepturile consumatorilor la încheierea contractelor din perspectiva drepturilor omului"
Vezi toate
banner creditex