Directorul Termoelectrica: Îmbunătățirea calității serviciilor prestate e o preocupare continuă
Print Send by email
10:06, 15 Mai 2019

Îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare reprezintă o preocupare continuă pentru SA „Termoelectrica”. Declarația a fost făcută de directorul SA „Termoelectrica”, Veaceslav Eni, în cadrul unei conferințe internaționale în domeniul energetic de la București. La conferință, directorul întreprinderii a vorbit și despre eventualitatea schimbului de experiență și posibile parteneriate în acest sens.

„Calitatea, accesibilitatea și siguranța serviciilor Termoelectrica depind direct de competența și profesionalismul echipei, iar aplicarea experiențelor și bunelor practici internaționale în domeniu este un subiect prioritar pe agenda managementului companiei”, a spus Veaceslav Eni.

Evenimentul a întrunit specialiști și reprezentanți ai domeniului energetic din diverse țări. Acesta reprezintă o platformă de comunicare și identificare de noi soluții privind producerea energiei în cogenerare de înaltă eficiență și modernizarea sistemelor de termoficare.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mișcarea ,,PRO" europarlamentarele, parcusul europen și reunirea RM cu RomâniaConferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".
Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"
Vezi toate
banner creditex