Guvernul inițiază negocieri cu o bancă din China pentru modernizarea centurii capitalei
Print Send by email
14:01, 11 Feb 2019

Guvernul a aprobat inițierea negocierilor cu Bank of Communication Corporation Limited din China asupra Acordului de finanțare privind modernizarea centurii capitalei și a drumului național M2, transmite IPN.

Ministerul Economiei și Infrastructurii a semnat, mai devreme, un memorandum de înțelegere cu China Railway 14 Bureau Group Co. LTD, prin care aceasta s-a angajat să ofere asistență Moldovei în obținerea finanțării, pe o durată de minimum 15 ani, la condiții avantajoase, ca urmare a semnării unui contract de antrepriză internațional pentru executarea lucrărilor de modernizare.

La finele lunii trecute, Guvernul a aprobat o decizie privind inițierea negocierilor asupra Acordurilor de finanțare dintre Guvernul Republicii Moldova și Banca chineză China Citic Bank Corporation Limited  pentru reabilitarea  sectorul de drum Criva –  Bălți și a drumului Bălți – Florești.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Campanie electorală  din care sunt eliminate persoanele cu dizabilitățiConferințe IPN [HD] |Iimpactul riscurilor electorale de utilizare a resurselor administrative
Conferințe IPN [HD] | Cum a fost scos din cursa electorală un candidat al poporuluiConferințe IPN [HD] | Activitatea concurenților electorali pe dimensiunea online
Vezi toate
banner eac
banner creditex