Agricultorii au depus un număr record de cereri pentru subvenții
Print Send by email
09:37, 03 Noi 2018

Campania de recepționare a dosarelor de acordare a subvențiilor s-a încheiat, iar Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură menționează că a fost depus un număr record de dosare – 7357, comparativ cu 5643 anul trecut. Valoarea subvențiilor solicitate depășește un miliard de lei, transmite IPN.

Totodată, AIPA precizează că termenul limită de depunere a dosarului în cadrul submăsurii de sprijin 2.3 ,,Stimularea producătorilor agricoli pentru compensarea cheltuielilor la irigare’’ este 15 noiembrie 2018. Pentru submăsura de sprijin 1.7-A ,,Stimularea mecanismului de asigurare a riscurilor în agricultură’’ data limită este 15 decembrie.

Subvențiile pentru investițiile în sectorul agricol sunt oferite din bugetul de stat prin Fondul Național de Dezvoltare Agricolă și Mediului Rural, mărimea căruia constituie, în acest an, circa 900 de milioane de lei. Prioritar subvențiile din acest an sunt oferite pentru modernizarea sectorului agricol, pentru gestionarea durabilă a resurselor naturale și pentru dezvoltarea infrastructurii din mediul rural.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Campanie electorală  din care sunt eliminate persoanele cu dizabilitățiConferințe IPN [HD] |Iimpactul riscurilor electorale de utilizare a resurselor administrative
Conferințe IPN [HD] | Cum a fost scos din cursa electorală un candidat al poporuluiConferințe IPN [HD] | Activitatea concurenților electorali pe dimensiunea online
Vezi toate
banner eac
banner creditex