Capitalul social al SA „MoldFarm” se propune a fi majorat cu un milion de lei
Print Send by email
11:53, 25 Noi 2017

Capitalul social al SA „MoldFarm” se propune să fie majorat cu un milion de lei din contul mijloacelor financiare alocate din bugetul de stat. O prevedere în acest sens se conține într-un proiect de hotărâre, propus de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale spre consultări publice, transmite IPN.

În SA „MoldFarm” statul va deține 100% de acțiuni. Întreprinderea a fost creată acum un an, aceasta fiind responsabilă de achiziționarea, importul, păstrarea, depozitarea și comercializarea medicamentelor, a produselor farmaceutice și a dispozitivelor medicale, inclusiv a remediilor psihotrope, a articolelor de parfumerie și cosmetică, precum și a celor de tehnică și optică medicală.

În nota informativă a proiectului se menționează că pe parcursul anului 2017, ministerul a asigurat toate procedurile legate de crearea, înregistrarea de stat și emisiunea inițială de acțiuni pentru societatea nou-creată. Însă, pentru a lansa activitățile economice propriu-zise se impune acoperirea unor cheltuieli legate de dotarea tehnico-materială suficientă, angajarea personalului etc. Autorii proiectului mai menționează că majorarea capitalului social propusă va da posibilitate SA „MoldFarm” să înceapă activitățile economice pentru care a fost creată.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex