Compania Ritlabs SRL, premiată de FISC pentru respectarea legislației fiscale
Print Send by email
13:11, 26 Dec 2013

Inspectoratul Principal Fiscal de Stat  (FISC) a decernat companiei Ritlabs SRL o diplomă de merit și un certificat de încredere pentru conformarea fiscală benevolă și ținerea evidenței contabile conform reglementărilor în vigoare. Inspectoratul Fiscal a organizat în premieră o astfel de ceremonie de premiere, iar cerințelor impuse pentru titlul de contribuabil de încredere au corespuns doar 30 de agenți economici din cele 683 927 întreprinderi înregistrate în Republica Moldova.

Solicitat de IPN, directorul Ritlabs SRL, Maxim Masiutin, a menționat că certificatul de încredere este un document prin care se atribuie titlul de contribuabil onest. Acesta stimulează respectarea legislației fiscale. Totodată, oferă unele avantaje fiscale, precum scutirea de controalele organelor fiscale pe o perioadă de 2 ani, dacă antreprenorul respectă prevederile legale. În cazul în care pe durata acțiunii certificatului de credibilitate contribuabilul va comite încălcări ale legislației fiscale, Inspectoratul Fiscal Principal de Stat este în drept să anuleze documentul.

Inspectoratul Fiscal a selectat antreprenorii în funcție de contribuții, fără să anunțe un concurs de dosare. Dreptul la certificatul de încredere se atribuie contribuabilului care pe parcursul activității desfășurate în ultimii 3 ani a obținut venit impozabil în fiecare an, iar sumele obligațiilor fiscale achitate în ultimul an au sporit cu cel puțin 10 % față de anul precedent.

Compania Ritlabs SRL activează pe piața tehnologiilor informaționale din Republica Moldova din anul 1998 și este specializată în elaborarea programelor software. Primul produs al companiei Ritlabs SRL a fost managerul de fișiere Dos Navigator, ulterior compania s-a axat pe elaborarea programelor de transmitere a datelor prin intermediul platformelor The Bat, SecureBat, Voyager și BatPost.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex