Lipsă acută de personal în grădinițele din capitală
Print Send by email
06:55, 17 Iul 2018

În prezent se înregistrează o lipsă acută de personal în instituțiile de educație timpurie din municipiul Chișinău. Direcția generală educație, cultură, tineret și sport a municipiului Chișinău într-un comunicat de presă, citat de IPN, menționează că în grădinițele din capitală nu sunt destui educatori și asistenți de educatori.

Astfel, la data de 16 iulie, când majoritatea instituțiilor preșcolare au revenit din vacanță, în toate cele cinci sectoare ale capitalei se atesta o lipsă de 381 de educatori în instituții de educație timpurie cu predare în limba română și 39 locuri vacante în cele cu predare în limba rusă. Numărul de locuri vacante de ajutor de educator era de 294.

Printre alte funcții vacante s-a atestat cea de metodist – 20 unități, conducător muzical – 39, asistent medical – 32, dădacă – 41, bucătar – 67, spălător veselă – 48, spălător lenjerie – 31, magaziner – 18, șef gospodărie – 8.

Doritorii de a se angaja în una din funcțiile anunțate se pot adresa la numărul de telefon: (022) 20-16-18.

 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex