În Moldova va fi deschis un Centru de nutriție și sănătate pentru copii și adolescenți
Print Send by email
09:23, 23 Noi 2015

Prima Fundație pentru nutriție și sănătate din Moldova - BITONIC a fost lansată la Chișinău de Compania Internațională Lifecare Essentials. Această Fundație va inaugura un Centru Educațional de Sănătate și Nutriție pentru Copii și Adolescenți. Centrul are menirea de a învăța tinerii lucruri de bază pentru un stil de viață mai sănătos, transmite IPN.

„Începând din luna martie 2016, Fundația BITONIC va investi în copiii Moldovei pe termen lung. Copii ce vor frecventa această Fundație vor dispune de instruiri, seminare de sănătate, o sală de sport, calculatoare, resurse informaționale și alte materiale educative”, se spune într-un comunicat de presă.

Fundația le va permite copiilor din Moldova să își descopere talentele legate de nutriție și sport, dar și să învețe lucruri de bază pentru un stil de viață mai sănătos. La activitățile Fundației vor putea participa copiii cu vârstele cuprinse între 12 și 16 ani.

Compania Internațională Lifecare Essentials este fondată în 2014 în Viena, cu focus pe Austria, Romania și Moldova. Aceasta creează și produce aplicații mobile pentru a monitoriza stilul de viață, o linie de suplimenți nutritivi de ultimă generație și platforme informative online.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex