Tinerii pot arăta cum văd ei reintegrarea țării, în cadrul unui concurs de desene
Print Send by email
09:04, 10 Mai 2018

Copiii și tinerii de până la 18 ani din Republica Moldova pot participa, în perioada 7-25 mai, la un concurs de desene și grafică, în care vor reflecta cum văd ei obiectivul de reintegrare a țării. Concursul are loc în cadrul campaniei cu genericul: „Reintegrarea țării în imaginile copiilor și tineretului”, organizate de Biroul politici de reintegrare, transmite IPN.

Potrivit organizatorilor, campania vine să promoveze gândirea critică și să promoveze necesitatea apropierii ambelor maluri ale Nistrului.

Lucrările pot fi trimise pe adresa poștală: Biroul politici de integrare, Guvernul Republicii Moldova, Piața Marii Adunări Naționale, 1.

Selecția celor mai bune trei desene va avea loc la 31 mai, iar pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Ocrotirii Copilului, vor fi înmânate diplomele câștigătorilor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Academia Părinților de Invidiat - o nouă viziune asupra educației parentaleConferințe IPN [HD] |Îînchisoare cu suspendare pentru membrii unui grup criminal organizat
Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Vezi toate
banner creditex