COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Conferința de celebrare a 20 de ani de cooperare bilaterală Republica Moldova-Carolina de Nord, SUA

În data de 17 mai 2019, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la o conferință de presă dedicată celei de-a 20-a aniversări a Parteneriatului bilateral Republica Moldova - Carolina de Nord, SUA.

Evenimentul se va desfășura în Sala de ședințe (204), etajul II, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), cu începere la ora 14:10.

La conferință vor participa cca 20 de invitați din Statele Unite ale Americii, delegația fiind condusă de Secretarul de Stat al Carolinei de Nord Elaine Marshall, reprezentanții administrației Universității și coordonatorii proiectelor de colaborare din partea instituției noastre.

Rectorul USMF „Nicolae Testemițanu” Ion Ababii și Secretarul de Stat al Carolinei de Nord vor veni cu declarații privind aspectele colaborării bilaterale de două decenii și vor răspunde la întrebările jurnaliștilor. Evenimentul va fi onorat de prezența Excelenței Sale Derek Hogan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al SUA în Republica Moldova. La eveniment va participa și Silvia Radu, ministru al sănătății, muncii și protecției sociale.

În aceeași zi, Universitatea organizează o conferință dedicată celei de-a 20-a aniversări a Parteneriatului bilateral Republica Moldova - Carolina de Nord, ce va avea loc în Sala Senatului, începând cu ora 14:50. În cadrul manifestării festive vor fi prezentate realizările programelor de colaborare în domeniile: Stomatologie, Farmacie, Asistență medicală generală și a bibliotecilor medicale.

La eveniment vor participa cca 230 de persoane, printre care reprezentanții Ambasadei SUA, ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, ai Ministerului Afacerilor Externe, ai Ministerului Educației, Cercetării și Culturii al Republicii Moldova și alți invitați.

Сomunicarea se va desfășura în limbile engleză și română, fiind asigurată traducerea.

Mai multe detalii găsiți în Program.

Departamentul Comunicare și Relații Publice
IP Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie
”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

relatiipublice@usmf.md
Tel.:022 205 235, 022 205 367
GSM: 79 087 267
Fax: 022 242 411
www.usmf.md
relatiipublice.usmf.md


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mișcarea ,,PRO" europarlamentarele, parcusul europen și reunirea RM cu RomâniaConferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".
Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"
Vezi toate
banner creditex