COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Moș Crăciun a venit la cei mai deosebiți copii într-un concert teatralizat

 

 

 

5 decembrie 2018


 

În data de 4 decembrie, sala Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” s-a transformat pentru câteva ore în țara lui Moș Crăciun, într-un eveniment special – „La Moșu cu sac roșu” pentru copiii din internate și școli auxiliare, datorită organizatorilor concertului – BC ”Mobiasbanca - Groupe Société Générale” S.A..

Spectacolul a fost unul special, întrucât copiii au participat activ la eveniment, nu doar în calitate de spectatori. Aceștia au primit invitații personalizate la concert având misiunea să-l ajute pe Moș Crăciun să dăruie bucurie fiecărui copil din lume.

Zâmbetele și voia bună au umplut sala  în urma evoluției pe scenă a artiștilor îndrăgiți deopotrivă de copii și de părinți: Amelia Uzun și Anișoara Cernicova, Aurel și Laurențiu Chirtoacă, Stela Botez, Olga Verbițchi, Aura, Lory și Bety, Nica Dudca, Valentin  Carp, Mike Kovali, Denis Midone; ansamblurile de dans „Angels Dance”, „Bravissimo Dance Group”, „Picături Muzicale” și „Flagrant Dance Club”.

„Am complotat cu Moș Craciun să vină în acest an, în primul rând  la cei mai cuminți și speciali copii, ca să le aducem spiritul de sărbători și un strop de bucurie, dragostea noastră și o seară magică. Mai mult de atât, copiii vor merge acasă însoțiți de un nou prieten plușat – buburuza Mobi, cu care pot împărți poveștile de seară înainte de culcare”, a menționat Stela Ciobanu, Secretar General Mobiasbancă.

La sfârșitul evenimentului copiii au imortalizat clipele fericite în poze cu Moș Crăciun și celelalte personaje fantastice în zona foto amenajată în holul Filarmonicii, iar elfii ghiduși au împărțit cadourile pregătite de organizatori fiecarui copil la ieșirea din sala de spectacol. 

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Dezvelirea bustului în cinstea unui membru al Sfatului ȚăriiConferințe IPN [HD] | Preferințele moldovenilor privind sărbătorile de Paști
Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Vezi toate
banner creditex