COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Afacerea ta poate fi dezvoltată avantajos cu ”Livada Moldovei” (BEI)

 

 

 


22 august 2018

 

Dacă activezi în sectorul horticol, crești fructe, nuci, struguri de masă, pomușoare sau procesezi aceste produse, ai o pepinieră sau gestionezi alte afaceri conexe (tipărești etichete, produci ambalaj specializat etc.), la Mobiasbancă beneficiezi de finanțare avantajoasă din resursele Băncii Europene de Investiții (BEI) ”Livada Moldovei”.

Acum aceste credite sunt și mai ușor de accesat, pentru că le poți lua nu doar în euro, dar și în MDL, pentru investiții sau finanțarea capitalului circulant.

În cadrul programului poți obține finanțări pentru afacerea ta - de la 5000 euro până la 600 000 euro sau echivalentul în lei la o rată avantajoasă, iar proiectele investiționale beneficiază de scutiri de accize, taxe vamale, taxe pentru efectuarea procedurilor vamale și de TVA, fiind impozitate la cota zero.

Mai amâni de la un an la altul planurile de a procura echipament necesar pentru plantațiile tale sau pentru a-ți dezvolta afacerea? E timpul să le implementezi!

Află detalii despre program, apelează pentru precizări la serviciul Contactell și/ sau solicită consultanța consilierului personal privind finanțarea disponibilă la Mobiasbancă.
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Orange Moldova

Orange Systems inspiră comunitatea IT să guste din noua rețetă de a lucra în IT

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Tehnologiile științifice bazate pe probe în monitorizarea campaniei electoraleConferințe IPN [HD] | Republica Moldova, de la promisiuni la realizări, raport
Conferințe IPN [HD] | Gheorgihi Grozav: Prezentarea Programului electoralConferințe IPN [HD] | Călin Vieru: Noutăți importante despre evoluția campaniei electorale
Vezi toate
banner creditex