COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Susținem sănătatea și creăm condiții mai bune în Spitalul Clinic Municipal Bălți

 22 iunie 2018Credem în faptele bune și susținem sectorul medical atât prin oferte comerciale avantajoase, cât și prin proiecte sociale cu impact.  

Recent, în Secția Pediatrie a Spitalului Clinic Municipal Bălți a fost reamenajată sala de joc și două saloane, fiind reparate și mobilate, astfel încât spitalizarea micuților va fi mai veselă și mai puțin stresantă pentru ei, pentru părinți și lucrătorii medicali. 

Totodată, datorită spiritului caritabil și inițiativei sucursalelor din Bălți au fost procurate jucării, cărți, articole de papetărie, întregind pe deplin sărbătoarea copiilor. 

”A devenit deja o tradiție să fim alături de clienții noștri, sprijinindu-i atât în nevoile personale, dar și aliniindu-ne împreună pentru o cauză socială importantă. Tăind panglica spațiilor reamenajate, suntem onorați să dăruim Bălțiului acest proiect”, a declarat Iurie Iurco, Director Regional Nord. 

”Credem în profesioniști și apreciem valoarea lucrătorilor medicali pentru societate. La fel ca ei, tindem spre excelență și ne bucurăm să realizăm împreună încă o faptă bună pentru spital și comunitate”, a declarat Sergiu Perju, Director Regional Affluent.

 

 

 

 

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex