COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

”SoNoRo Conac” – concert de excepție pentru clienții Mobiasbancă

 
4 iunie 2018

 

Puterea lor este de a crea și a face muzica să vibreze în spații arhitecturale unice – conacuri, muzee, castele. Puterea noastră – este de a-i aduce și în Republica Moldova, într-un concert de excepție pentru clienții și invitații Mobiasbancă.

La 31 mai Mobiasbancă și-a invitat clienții la un eveniment premieră pentru Republica Moldova – prestația formației „SoNoRo Conac” cu concertul european ”Rapsodii în piatră”, organizat la Castel Mimi, un important monument arhitectonic și centru viticol, înființat de Constantin Mimi, ultimul guvernator al Basarabiei, până la Unirea din 1918, și apoi director al Băncii Naționale Române.

Concertul, cu lucrări de George Enescu, Eugène Ysaÿe, Johann Halvorsen și Ludwig van Beethoven, în interpretarea artiștilor Rosanne Philippens (vioară), Tatiana Samouil (vioară), Răzvan Popovici (violă) și Justus Grimm (violoncel) a făcut ca atmosfera boemă, de epocă a Castelului Mimi să se pătrundă de sunetul muzicii clasice și să coaguleze într-o armonie artistică inedită.

”Ne bucurăm să celebrăm împreună cu partenerii și clienții noștri succesele comune, parteneriatul de lungă-durată,  iar atmosfera din acest loc special împreună cu muzica eternă să ne inspire la noi idei și planuri de dezvoltare a afacerilor”, a declarat Antoine Gabizon, președinte al Comitetului de Direcție - CEO Mobiasbancă.

”Anul acesta demersul nostru se alătură unuia european de celebrare a patrimoniului cultural european și ne bucurăm să putem să ne aducem aportul la integrarea moștenirii culturale românești în cea europeană”, declară Răzvan Popovici, inițiatorul SoNoRo Conac și directorul Festivalului de Muzică de Cameră SoNoRo.

“Rapsodii în piatră” este un omagiu adus varietății și complexității arhitecturale, dar și un omagiu acordat de Mobiasbancă artei și patrimoniului național.

Mobiasbancă crede în artă!

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex