COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Administrația ACC va inspecta joi, 10 mai primul șantier de lucru privind reabilitarea a circa 190 km rețele de apeduct si 7 km de canalizare

Comunicat de presă

În cadrul implementării Programului de reabilitare a cca. 190 km de rețele de alimentare cu apă și cca. 7 km de rețele de canalizare în mun. Chișinău, vă comunicăm că, în ziua de joi, 10.05.2018, la ora 11:00, va avea loc o inspecție a primului șantier de lucru deschis în comuna Tohatin.

Lucrările sunt efectuate de către compania S.A. „OCIDE Construccion” din Spania și prevăd montarea conductelor de apă din fontă ductilă cu diametrul de 250 mm, precum și din polietilenă cu diametre cuprinse între 25 și 225 mm. Scopul lucrărilor este asigurarea accesului consumatorilor la servicii moderne de apă, precum și reducerea pierderilor în rețea.

La începutul lunii iunie 2018 este planificată deschiderea următoarelor șantiere de lucru în sectoarele Buiucani (cartierul locativ din str. Alba Iulia, str. Liviu Deleanu, str. Nicolae H. Costin, str. Onisifor Ghibu) și Râșcani (cartierul locativ din str. A.Doga și str. T.Vladimirescu).

Precizăm că lucrările de reabilitare a rețelelor de apă vor fi efectuate preponderent în curțile blocurilor locative din mun. Chișinău, precum și în localitățile Tohatin, Durlești, Vatra, în perioada aprilie 2018 – iunie 2019.

Amintim că implementarea acestui contract face parte din Programul de dezvoltare a sistemului de alimentare cu apă în mun. Chișinău (numit în continuare Program), finanțat din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), ale Băncii Europene de Investiții (BEI) și din grantul investițional oferit de Facilitatea de Investiții pentru Vecinătate a Uniunii Europene (FIV).

Serviciul de presă Apă-Canal Chișinău
Telefon de contact – 068302205

---------------
DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Apă-Canal Chișinău

Administrația ACC va inspecta joi, 10 mai primul șantier de lucru privind reabilitarea a circa 190 km rețele de apeduct si 7 km de canalizare

Editura Cartier

Lansarea volumului Cioburi de oglindă, de Valentin Dulce, la Librăria din Centru

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Strategia de transport - proces falimentatConferințe IPN [HD] |Monitorizarea prezenței concurenților electorali în știrile TV
Conferințe IPN [HD] | Autoritățile electorale refuză accesul la listele de subscripție a S. RaduConferințe IPN [HD] | Viitorul nu se obține prin indiferență, ci prin lupta politică
Vezi toate
banner eu
banner ceu
banner creditex