COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

”Prima Casă” împreună cu Mobiasbancă

 

 05 aprilie 2018

 

La Mobiasbancă știm cât de important este să ai casa ta, iar în ea să te simți bine și în siguranță, ca acasă.

Pentru a-ți realiza planurile, îți propunem credite ipotecare prin Programul de Stat „Prima Casă” și te ajutăm să-ți cumperi locuința la care încă mai visezi.

Ia un credit „Prima Casă” în următoarele condiții:
- contribuția proprie doar 10%, fără gaj suplimentar
- rata dobânzii nominale: rata de referință* + 3% marja băncii
- 1% comision la acordare
- 0,5% comision anual de garantare, calculat din soldul garanției

Accesând un credit imobiliar ”Prima Casă”, dispui în mod gratuit de un card Mastercard Standard Contactless și beneficiezi de până la 20% reduceri la prima de asigurare pentru imobilul procurat.

În orice sucursală Mobiasbancă îți acordăm consultanță profesionistă privind accesarea unui credit pentru prima ta casă. În plus, ușile Centrului Ipotecar sunt deschise, oferindu-ți asistență în aspecte ipotecare și suport gratuit la înregistrarea imobilului.

Pentru un credit Prima Casă de 500 000 lei pe 240 luni, cu rata dobânzii de 8,78%, cu un comision de acordare credit de 1%, comision de garantare de 0,5% din soldul garanției de stat, dobânda anuală efectivă constituie 9,79% (calculele sunt exemplificative).

* Calculată ca rata medie ponderată a dobânzilor la depozitele noi atrase în valută națională cu termenul de la 6 la 12 luni, publicat de Banca Națională a Moldovei.

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Academia Părinților de Invidiat - o nouă viziune asupra educației parentaleConferințe IPN [HD] |Îînchisoare cu suspendare pentru membrii unui grup criminal organizat
Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Vezi toate
banner creditex