COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Leasing avantajos, scutiri de taxe fiscale și vamale doar la Mobiasbancă

8 septembrie 2017

Dacă deții o afacere agricolă în domeniul pomiculturii și vrei să-i dezvolți infrastructura cu tehnologii de ultimă generație, îți suntem partenerul de încredere.  

În prezent, Mobiasbancă este unicul partener al programului Livada Moldovei pentru operațiunile de leasing destinate antreprenorilor, soluția optimă pentru finanțarea achizițiilor în cele mai avantajoase condiții.

Prin acest program poți să extinzi plantarea soiurilor noi de pomi, să achiziționezi utilaj modern pentru recoltarea, păstrarea, refrigerarea roadei sau ambalarea recoltei.

La orice unitate a băncii, fără gajuri suplimentare, întreprinderile mici și mijlocii (cu până la 3000 de angajați), cele de stat, reprezentanții autorităților locale și centrale sau alte instituții cu activități în domeniul horticulturii din republică pot beneficia de:

- finanțare de la 5000 euro până la 5 milioane euro (pentru leasing)

- rată preferențială a dobânzii (cu finanțare doar în EUR din resursele Băncii Europene de Investiții)

- termenul de finanțare – de la 2 la 5 ani

- scutiri de taxe fiscale și vamale pentru valorile finanțate în cadrul achiziționării bunurilor în scopul Programului (mijloace de transport, inclusiv comerciale și speciale, tractoare și combine agricole, echipamente mobile și de refrigerare, de prelucrare a pomilor etc.).

”Mobiasbancă deține o experiență vastă cu furnizorii europeni de echipamente specializate și pune la dispoziție clienților săi expertiza sa în vederea achiziționării prin leasing a bunurilor pentru dezvoltarea afacerilor în cele mai avantajoase condiții. Domeniul horticol are un potențial enorm, iată de ce le creăm clienților noștri toate condițiile necesare pentru valorificarea acestor oportunități”, a declarat Elena Guzun, Director comercial Corporate Banking.

Vă invităm la cea mai apropiată unitate Mobiasbancă să accesați un leasing avantajos, cu scutiri de taxe fiscale și vamale, dar și alte beneficii în cadrul Programului Livada Moldovei.

Programul Livada Moldovei a fost elaborat de către Guvernul Republicii Moldova și Banca Europeană de Investiții pentru facilitarea și crearea condițiilor favorabile de restructurare a lanțului valoric al sectorului horticol din Republica Moldova.

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie se va vota Reîntregirea ȚăriiConferințe IPN [HD] | Prețul inegalității din Moldova
Conferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursuluiConferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurile
Vezi toate
banner ceu
banner creditex