COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

„Participă la #HospiceBikeTour2017!”

BIROUL HOSPICES OF HOPE ÎN MOLDOVA ORGANIZEAZĂ #HospiceBikeTour2017, UN TUR PE BICICLETĂ PENTRU CICLIȘTI AMATORI, CU UN SCOP NOBIL.

Evenimentul va avea loc în perioada 19-24 iunie 2017. O echipă formată din maximum 30 de cicliști vor parcurge peste 700 km pe bicicletă, pe ruta Chișinău - Iași - Lacul Bicaz - Miercurea Ciuc - Brașov (Hospice Casa Speranței) București (Hospice Casa Speranței).

#HospiceBikeTour2017 este organizat cu scopul de promova o maniera interactivă de a colecta fonduri. Beneficiarii acestui eveniment sunt: A.O. „Angelus Ocnița”, în regiunea Ocnița; A.O. „Angelus Soroca”, în regiunea Soroca; A.O. „Aripile Speranței” în regiunea Orhei. Aceste organizatii oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă (asistență medicală, socială și psiho-emoțională) persoanelor care au condiții limitatoare de viață.

Fiecare ciclist care dorește să participe își propune să colecteze 500 EUR pentru acestă cauză contribuind astfel la consolidarea și dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă din regiuni.

Doritorii de a participa se pot înscrie până în data de 21 mai 2017, completând formularul aici: https://goo.gl/forms/Xqxiohfsd2IHdwKf2. Toți cei care vor completa formularul vor fi contactați de organizatori pe adresa de email pentru mai multe detalii.

În același timp, este posibilă sponsorizarea evenimentului. Pentru mai multe detalii despre pachetele de sponsorizare disponibile, vă rugăm să contactați organizatorii la cristina@hospicesofhope.co.uk / 060394306.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/events/1715651938732139/

Hospices of Hope este o organizație internațională care se afla la cea de a 25-a aniversare și susține consolidarea și dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă (asistență medicală, socială și psiho-emoțională) oferite persoanelor care suferă de boli incurabile, sau condiții limitatoare de viață, în regiunea de Sud-Est a Europei. Organizația susține serviciile de îngrijire paliativă prin centrele Hospice Casa Speranței din România (București și Brașov) și BELHospice din Serbia.

În Republica Moldova, Hospices of Hope susține serviciile de îngrijire paliativă încă din 2008. Din 2017, Hospices of Hope și-a schimbat direcția de abordare, concentrându-se pe susținerea organizatiilor din regiuni care necesită asistență financiară pentru a continua să ofere gratuit servicii de îngrijire paliativă celor care le necesită.

BIROUL HOSPICES OF HOPE ÎN MOLDOVA

E-mail organizator:
cristina@hospicesofhope.co.uk

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex