COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Mobiasbancă – premiată pentru lansarea în Moldova a cardurilor VISA payWAVE contactless 

 

 

 

 

 

 

30 decembrie 2016

Inovativitatea adusă pe piața bancară de Mobiasbancă – Groupe Société Générale, prin lansarea cardurilor contactless VISA payWAVE, a fost apreciată de compania VISA, care, la sfârșit de an, a premiat banca cu diplomă pentru succesele obținute de echipă.  

Amintim că în septembrie 2016 Mobiasbancă a lansat o nouă gamă de carduri VISA. Acestea prezintă elemente de design modern și efecte speciale, integrează funcționalități noi și oferă clienților multiple avantaje, inclusiv:

  • facilitatea contactless pentru toată gama de carduri Visa Electron în lei, Visa Classic în lei și dolari, Visa Gold în dolari și Visa Business în lei; 
  • securitate înaltă pentru tranzacțiile efectuate pe Internet prin programul de securitate Verified by Visa;
  • cashback garantat direct pe card pentru cumpărăturile la comercianții din țară.


În 2017 Mobiasbancă își propune să genereze soluții financiare inovative, să lanseze noi servicii și produse bancare care să satisfacă necesitățile clienților, pentru că așa este #corect!


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | IDOM. O nouă victimă de maltratare într-un spital psihiatric.Conferințe IPN [HD] | ONG-uri: Cerem eliberarea lui Alexei Alexeev!
Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Vezi toate
banner creditex