COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Mobiasbancă – premiată pentru lansarea în Moldova a cardurilor VISA payWAVE contactless 

 

 

 

 

 

 

30 decembrie 2016

Inovativitatea adusă pe piața bancară de Mobiasbancă – Groupe Société Générale, prin lansarea cardurilor contactless VISA payWAVE, a fost apreciată de compania VISA, care, la sfârșit de an, a premiat banca cu diplomă pentru succesele obținute de echipă.  

Amintim că în septembrie 2016 Mobiasbancă a lansat o nouă gamă de carduri VISA. Acestea prezintă elemente de design modern și efecte speciale, integrează funcționalități noi și oferă clienților multiple avantaje, inclusiv:

  • facilitatea contactless pentru toată gama de carduri Visa Electron în lei, Visa Classic în lei și dolari, Visa Gold în dolari și Visa Business în lei; 
  • securitate înaltă pentru tranzacțiile efectuate pe Internet prin programul de securitate Verified by Visa;
  • cashback garantat direct pe card pentru cumpărăturile la comercianții din țară.


În 2017 Mobiasbancă își propune să genereze soluții financiare inovative, să lanseze noi servicii și produse bancare care să satisfacă necesitățile clienților, pentru că așa este #corect!


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului (CReDO)

Promovarea standardelor de etică, transparenței, nepolitizării și evitării conflictelor de interese prin autoreglementarea sectorială necesare pentru a redresa scăderea de încredere în sectorul neguvernamental și mass-media

Termoelectrica

Au renunțat la încălzirea autonomă și s-au reconectat la sistemul centralizat. Facturile sunt cu cca 30% mai mici

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Sergiu Tofilat și Ianuș Cușnir. Delapidarea fondurilor europene.Conferințe IPN [HD] | Primarul s.Drepcăuți, Ghenadi Ioxa. Minciuna atacă proprietarii de pământ.
Conferințe IPN [HD] |  PPDA. PPDA este alături de producătorii autohtoniConferințe IPN [HD] | Tinerii din partidele PAS, PPDA și PLDM, cer acces liber în cămine.
Vezi toate
banner moldova azi
banner creditex