COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

„În Anul Nou fără plumb în vopsele!”

Acțiuni strategice privind mecanismele de reglementare și eliminare a vopselelor cu conținut de plumb în Republica Moldova
„În Anul Nou fără plumb în vopsele!”

 

Situația actuală din țară privind utilizarea, importul și producția de vopsele cu conținut de plumb

Din informația disponibilă cu privire la dinamica importului și producerii vopselelor, aceste procese, precum și vânzarea de vopsele în Republica Moldova sunt în creștere în fiecare an.

Potrivit legii, datele statistice cum ar fi volumul de producții sunt considerate date comerciale confidențiale, ca urmare Biroul Național de Statistică (BNS) prezintă în rapoartele anuale doar date generale per sector...


Descărcați documentul integral AICI


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | IDOM. O nouă victimă de maltratare într-un spital psihiatric.Conferințe IPN [HD] | ONG-uri: Cerem eliberarea lui Alexei Alexeev!
Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Vezi toate
banner creditex