COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Procesul de uzurpare a puterii in PSRM continua

Comunicat de presă

La 4 iunie a fost numita sedința Consiliului Republican PSRM. Avind in vedere ca conducerea partidului nu recunoaste drepturile statutare ale membrilor partidului, care au format platforma Patria-Rodina, cei 13 membri ai Consiliului Republican care au aderat la platformă au decis delegarea din numele lor la sedința Consiliului pe cei 3 cordonatori ai platformei socialiste din PSRM Patria-Rodina Crilov Valentin, Gagauz Fiodor, Gorodinskii Alexei si i-au imputernicit sa organizeze o conferinta de presa.

Dupa finalizarea conferintei la Agentia de presa IPN, coordonatorii platformei socialiste din PSRM Patria-Rodina Crilov Valentin, Gagauz Fiodor, Gorodinskii Alexei au venit la sediul partidului pentru a participa la sedinta Consiliului Republican membrii cărora sunt. Paza oficiului nu a permis accesul acestora la sedinta Consiliui partidului declarind ca Igor Dodon a dat asemenea indicatii.

Astfel, ieri, 4 iunie, din indicatia presedintelui Partidului Socialistilor, a fost interzisa participarea a trei membri ai Consiliului Republican al partidului care reprezentau 13 membri ai acestui consiliu si intreaga platforma. Ba mai mult ca atit Crilov Valentin la acel moment a ocupat a doua functie in partid - secretarul Executivului PSRM si concomitent secretarul PSRM pentru problemele organizatorice. Gorodinskii Alexei este si presedintele Consiliului organizatiei teritoriale PSRM din raionul Anenii Noi, iar Fiodor Gagauz - secretar pentru lucrul ideologic si membru al consiliului organizatiei teritoriale sec. Botanica mun. Chisinau.

Platforma socialistă „Patria-Rodina”, PSRM


 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Dezvelirea bustului în cinstea unui membru al Sfatului ȚăriiConferințe IPN [HD] | Preferințele moldovenilor privind sărbătorile de Paști
Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Vezi toate
banner creditex