ANUNȚURI

Print Send by email

S.A. „Apă- Canal Chișinău” invită ...

Miercuri, 13 februarie, S.A. „Apă- Canal Chișinău” invită jurnaliștii la deschiderea Centrului comercial și asistență clienți!

S.A. „Apă-Canal Chișinău” invită reprezentanții mass-media la inaugurarea noului Centru comercial și asistență clienți.

La eveniment va fi prezent și primarul general interimar, Ruslan Codreanu.

În cadrul evenimentului va fi prezentat noul Centru, care este dotat cu cele mai performante tehnologii informaționale pentru deservirea rapidă a clienților. Angajații Centrului vor acorda tuturor consumatorilor consultanță în vederea soluționării tuturor problemelor ce țin de competența furnizorului de apă, dar cel mai important lucru este, că nu se vor mai forma cozi la ghișeele Centrului.

Lansarea Centrului comercial și asistență clienți va avea loc miercuri, 13 februarie, 2019, cu începere de la ora 10.00,  (str. Albișoara 38).

Pentru mai multe detalii puteți contacta Serviciul de presă la numărul de tel: 068302205.


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Campanie electorală  din care sunt eliminate persoanele cu dizabilitățiConferințe IPN [HD] |Iimpactul riscurilor electorale de utilizare a resurselor administrative
Conferințe IPN [HD] | Cum a fost scos din cursa electorală un candidat al poporuluiConferințe IPN [HD] | Activitatea concurenților electorali pe dimensiunea online
Vezi toate
banner eac
banner creditex