ANUNȚURI

Print Send by email

Organizația Internațională Interguvernamentală și Comisia Internațională Polițienească invită ...

Organizația Internațională Interguvernamentală și Comisia Internațională Polițienească invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Cine a participat la eliberarea cetățenilor moldoveni din captivitatea afgană. Este imoral și incorect a se folosi operațiunea internațională de salvare a moldovenilor din captivitate, în calitate de PR și în scopuri politice.

Conferința de presă va avea loc miercuri, 13 februarie 2019, cu începere de la ora 13.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Dezvelirea bustului în cinstea unui membru al Sfatului ȚăriiConferințe IPN [HD] | Preferințele moldovenilor privind sărbătorile de Paști
Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Vezi toate
banner creditex