ANUNȚURI

Print Send by email

Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități invită ...

Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități are onoarea să vă invite să participați  la Conferința Națională privind prezentarea rezultatelor atinse în cadrul  proiectului ”Sprijinirea  asistenței juridice primare accesibilă pentru persoane cu dizabilități din  regiunile  Moldovei”    

Acest eveniment de asemenea  are drept scop informarea autorităților publice despre problemele sistemice existente la nivel local în asigurarea respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități, identificate de către echipa proiectului, inclusiv de către persoane cu dizabilități, promotori locali ai Asociației în diferite regiuni a Republicii Moldova

La această Conferință sunt invitați să participe reprezentanții: Consiliului Național de Asistență Juridică Garantată de Stat,  Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Educației Culturii și Cercetării;  Ministerul Economiei și Infrastructurii, Ministerul Justiției, Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, Casa Națională de Asigurări Sociale, Oficiul Avocatului Poporului, Consiliul  pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurarea Egalității, reprezentanți ai ONG-urilor precum și persoane cu dizabilități.  

Conferința Națională  va avea loc la data de 22 mai 2018, cu începere de la ora 10.00-12.00 în incinta Summit Events & Conference Center, sala Roșie, mun. Chișinău, str. Tighina, 49/3.

Agenda evenimentului o găsiți vă rog atașat.

Vă rugam să confirmați prezența la adresa de e-mail. marinamester.cajpd@gmail.com   sau la  tel. 069 498 598– Marina Meșter, directoare de proiect în cadrul CAJPD.

Cheltuielile de transport (tur-retur) participanților din afara mun. Chișinău vor fi returnate doar în baza biletului de călătorie.

Acest eveniment este realizat în cadrul proiectului „Sprijinirea asistenței juridice primare accesibilă pentru persoane cu dizabilități din  regiunile  Moldovei” finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii și implementat de AO CAJPD în parteneriat cu CNAJGS

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.