ANUNȚURI

Print Send by email

Partidul Uniunea Salvați România (România) invită ...

Partidul Uniunea Salvați România (România) invită reprezentanții mass-media la conferința de presă: ”Cooperarea USR cu forțele politice cu adevărat pro-europene din Republica Moldova”.

În perioada 24 – 25 aprilie, USR efectuează prima vizită oficială în Chișinău. Cu această ocazie, parlamentarii USR au deschis un dialog cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM).Pe lângă colaborarea politică cu forțele politice pro-europene, reprezentanții USR au abordat proiecte concrete dedicate Republicii Moldova de europenizare și dezoligarhizare.

Participă:

Matei Dobrovie
, deputat USR , Vicepreședinte a Comisiei pentru Comunitățile de Români din Afara Granițelor din cadrul Camerei Deputaților;
Radu Mihail, Senator pentru Românii din Afara Granițelor, Responsabil cu relațiile internaționale in Birou National al USR.

Conferința de presă va avea loc miercuri, 25 aprilie 2018, ora 16:00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.