ANUNȚURI

Print Send by email

A.O. „Asociația pentru Politica Externă” (APE) invită ...

A.O. „Asociația pentru Politica Externă” (APE) invită la Clubul de Presă APE: Factorii determinanți și orizonturi de dezvoltare a relațiilor moldo-belaruse”.

Clubul de presă va avea loc, luni, 23 aprilie 2018, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferințe a Agenției de Presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, et. 4, of. 446.

În cadrul evenimentului, Victoria Bucătaru, Directoarea Executivă a Asociației pentru Politica Externă și Natalia Stercul, Directoare de Programe APE, vor discuta despre caracteristicile relațiilor bilaterale existente între Republica Moldova și Republica Belarus, precum și factorii cheie care influențează dezvoltarea acestora.


Vă rugăm să confirmați participarea Dvs. și/sau a persoanelor delegate de Dvs. la adresa e-mail office@ape.md.

Lucrările ședinței vor putea fi urmărite on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesate ulterior în arhivă.

Evenimentul este susținut financiar de Foundation Open Society Institute. Toate opiniile exprimate aparțin experților/expertelor și nu reflectă neapărat poziția Fundației.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.