ANUNȚURI

Print Send by email

Fiodor Ghelici, ex-președinte al Comisiei pentru Controlul Public pe lângă Președintele RM, invită ...

Fiodor Ghelici, ex-președinte al Comisiei pentru Controlul Public pe lângă Președintele RM, invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundere pentru minciună și defăimare. Îl acuzăm pe Dodon de trădare și acoperirea faptelor de corupție. Argumente și probe!.

Conferința de presă va avea loc luni, 15 ianuarie 2018, cu începere de la ora 12.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495
E-mail: ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md  și accesată ulterior în arhivă.

DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire. 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Candidatul unic, program comun pentru Chișinău - Unirea Forțelor de DreaptaConferințe IPN [HD] | Vasile Tumuruc
Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Alianța pentru Centenar
Vezi toate
banner ceu
banner creditex