Peste 100 de concurenți electorali, înregistrați în circumscripțiile uninominale
Print Send by email
09:55, 10 Ian 2019

În circumscripțiile uninominale, până pe 9 ianuarie, au fost înregistrați 102 concurenți electorali. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, până la finele perioadei de depunere a actelor în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat în Parlament în cele 51 de circumscripții uninominale, au fost înregistrate 401 grupuri, transmite IPN.

Dintre acestea, 141 de grupuri de inițiativă au depus, la consiliile electorale de circumscripție electorală uninominale, listele de subscripție și dosarele solicitate în vederea examinării înregistrării candidaților. Perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripția națională, cât și în cele uninominale se încheie la 24 ianuarie 2019.

În circumscripția națională, deocamdată au fost înregistrate cinci formațiuni politice. Este vorba despre Partidul Democrat, Blocul electoral ACUM, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor și Partidul Șor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

point.md

Un sportiv extrem a alergat 50 km la Oymyakon la temperatura minimă record de -60°C

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești ,,Moldova mea"Conferințe IPN [HD] | Unioniștii aduc Unirea în Parlament
Conferințe IPN [HD] | Lansarea noii versiuni a site-ului Alegeri în MoldovaConferințe IPN [HD] | Candidații unioniști din circumscripțiile uninominale
Vezi toate
banner creditex