Lista PCRM pentru circumscripția națională a fost completată cu noi membri
Print Send by email
16:49, 09 Ian 2019

Comisia Electorală Centrală a înregistrat încă nouă candidați din partea Partidului Comuniștilor pentru circumscripția națională la alegerile parlamentare din 24 februarie. Astfel, lista PCRM include 50 de candidați, transmite IPN.

La ședința de miercuri, 9 ianuarie, reprezentanții formațiunii au prezentat CEC-ului certificatele de integritate ale celor nouă membri care nu au fost înregistrați la ședința din 2 ianuarie că nu aveau respectivele certificate. Atunci au fost acceptați 41 de candidați.

Tot astăzi, a fost înregistrat reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC din partea PCRM și persoana responsabilă de finanțe (trezorierul).


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex